E fa'afefea ona tu'uina atu le tausiga lelei ole ma'i?

E fa'afefea ona tu'uina atu le tausiga lelei ole ma'i?

Muamua, o le tausiga o le tino o le tagata maʻi e manaʻomia ai le faʻamautinoaina o le faʻamafanafanaga.E manaʻomia ona faʻamalieina i taimi uma maso o le tagata maʻi, suia le malosi o le tagata maʻi, ma puipuia le gasegase mai le atiaʻe o moega.E mafai ona fa'aoga le pito i tua ma le vae o le moega o le falema'i mo le fa'amama maso o le tua ma vae o le tagata ma'i.Pe a togafitia e le fomaʻi se tagata maʻi, o le a faʻaaogaina le pito i luma ma tua o le moega o le falemaʻi, ma o le mea moni o le a faʻaogaina le siiina o le moega o le falemaʻi e faʻafaigofie ai togafitiga o le maʻi.E maua ai tulaga tulaga mo togafitiga o le maʻi.

E i ai nisi o gasegase faʻapitoa e manaʻomia ona iloa le soifua maloloina faaletino e ala i suiga o le mamafa.O le mea lea, o se moega falemaʻi ma se galuega mamafa o le a faia se sao tele i le tausiga o maʻi.

E pei ona tatou iloa uma, e manaʻomia se moega falemaʻi atoatoa mo le tausiga lelei o maʻi e fomaʻi ma tausisoifua.

O se tasi lea o matou moega e lima fa'aeletise mamafa a le falema'i.O lo'o fa'aalia ai le malolo i tua, malolo vae ma le maualuga e mafai ona fetu'una'i, fa'asaga i luma ma tua.E iai se galuega fa'apitoa o le fuaina.E mafai ona fuaina le mamafa o le gasegase e siaki ai le soifua maloloina o le maʻi.

A01-1-01

Ioe, o matou ulu laupapa ma ala e mafai ona faʻavasegaina, ma e mafai ona e filifilia ona foliga e fetaui ma ou manaʻoga faʻatau.

Afai ei ai sau fa'atauga mana'oga, fa'amolemole lagona le saoloto e fa'afeso'ota'i i matou!

 

 

Fa'asalalauga talafou o aso nei:
1. Ua fa'ailoa mai e le CMA CGM se fa'aitiitiga atili o uta i le sami, lea o le a fa'atinoina i le aso 1 o Aukuso.
2. O le aufaigaluega uafu i Felixstowe, le uafu tele container a Peretania, na filifili e taia ia Aokuso.
3. Ua fa'aiti'itia e Hanikeri le tau o le suau'u ma fa'amatu'u fa'aagaaga fa'aagaaga mo suau'u.
4. O se taamilosaga fou o le maualuga o le vevela ua afaina, ma o loʻo faʻaauau pea ona sosolo afi i le tele o atunuu Europa.
5. US Department of Commerce: Ole a fa'atapula'aina le fua ole fesoasoani a le malo ile kamupani chip.
6. I le kuata lona lua, o le tamaoaiga o Siamani sa leai se tuputupu aʻe o le kuata i le kuata, ma o loʻo faʻamoemoeina o le "le mafai ona alofia" i le afa lona lua o le tausaga.
7. Ina ua uma San Francisco, Kalefonia, na faailoa mai e le Setete o Niu Ioka se tulaga o faalavelave faafuasei ona o le salalau o le manuki tane.


Taimi meli: Au-01-2022