O le a le tala fou faavaomalo i aso nei:

O le a le tala fou faavaomalo i aso nei:

Fuafuaga fa'afesuia'i taimi moni "Fa'atauga tau fefa'ataua'iga a le Faletupe o Saina": 1 USD = 6.7388 RMB //1 EUR = 6.8707 RMB
① SAFE: Ole tau ole RMB ole a tumau pea ile tulaga talafeagai ma paleni ile afa lona lua ole tausaga.
② Le Faletupe Fa'atau Atu a Saina: I le afa muamua o lenei tausaga, o nonogatupe fa'aputu mo pisinisi i fafo na sili atu i le 900 piliona yuan.
③ Na fa'asalalauina le Fa'ailoga Muamua a le Lalolagi Intellectual Property Organization Global, ma o le numera o kamupani manumalo i Saina na pito i luga le lisi.
④ O tau o felauaiga o auala lauiloa a Europa ma Amerika o loʻo faʻaauau pea ona maalili, ma o kamupani fefaʻatauaʻiga mai fafo o loʻo faʻamoemoeina se siʻitia laʻititi o poloaiga i le afa lona lua o le tausaga.
⑤ European Central Bank President Lagarde: O le European Central Bank o le a faʻaauau pea ona siitia le tului seia oʻo ina toe faʻafoʻi le tau o le tau i le 2%.
⑥ Ua faateteleina le osofaiga i le Taulaga o Oakland i le Iunaite Setete ma e mafai ona umi mo ni nai masina.
⑦ O le aofa'i o fefa'ataua'iga fa'aulufale mai a Pasila ma fa'atau atu i fafo o lo'o fa'amoemoe o le a maualuga fou i lenei tausaga.
⑧ US media: O le maualuga o le vevela na tupu i le tele o vaega o le Iunaite Setete ia Iulai, ma mafua ai le 19 maliu.
⑨ Ua toe fa'amamafa faiga fa'avae a Korea i Saute e puipuia ai fa'ama'i, ma e mana'omia le su'ega o le nucleic acid i le aso muamua o le ulufale mai i le aso 25.
⑩ Na faailoa mai e le WHO: O le faamai o le manuki tane ua lisiina o se "faalavelave faʻafuaseʻi o le soifua maloloina lautele o popolega faavaomalo".


Taimi meli: Iul-25-2022