O a galuega e mana'omia e moega ile falema'i?

O a galuega e mana'omia e moega ile falema'i?

Ou te manatu o loʻo i ai i tagata uma le malamalama i moega o falemaʻi, ae e te iloa lelei galuega faʻapitoa o moega falemaʻi?Se'i ou faailoa atu ia te oe galuega o moega ile falemai.
O le moega o le falema'i o se ituaiga o moega tausi soifua.I se faapuupuuga, o le moega tausi soifua o se moega e mafai ona fesoasoani i le aufaigaluega tausi maʻi e tausia, ma o ana galuega e sili atu nai lo o tatou moega masani.

O ana galuega tauave autu o:

Galuega fa'aola:
O le faʻamoemoe autu o le fesoasoani lea e sii i luga le tua o le maʻi i luga o le moega ma faʻamalolo le mamafa i tua.O nisi moega a le falemaʻi e mafai ona faʻapipiʻiina i laupapa meaʻai i luga o alavai i autafa e faafaigofie ai le olaga o tagata mamaʻi i aso uma e pei o le 'ai ma le faitau.

Fa'aoga vae pi'o:
Fesoasoani i tagata gasegase e sii i luga o latou vae ma tuu i lalo o latou vae, faʻaleleia le tafe toto i vae, ma aloese mai le faʻapipiʻiina o le toto i vae.I le faʻatasi ai ma le galuega i tua, e mafai ona fesoasoani i tagata mamaʻi e suia o latou tulaga, fetuutuunai o latou tulaga taoto, ma fatuina se siosiomaga faʻalelei moega.

Galuega fa'asolo:
Fesoasoani i tagata gasegase e liliu i le agavale ma le taumatau, faʻaleleia le toto, faʻamalolo le mamafa o le tino i le lotoifale, ma puipuia le tuputupu aʻe o maʻi moe.

Galuega fa'aauau:
O nisi moega o le falemaʻi e iai se pu e fesoasoani ai i le nofoa o le tagata maʻi, ma faʻatasi ai ma vae faʻasolosolo i tua, e mafai e le tagata maʻi ona nofo ma tu e faʻafefe.

pa puipui gaugau:
Pa puipui gaugau mo le faigofie ona alu i totonu ma fafo mai le moega.

Tu'u tui:
Fa'afaigofie togafitiga fa'ama'i.

Ulu ma vae o le moega:
Faʻateleina le vaega puipui e puipuia ai le tagata maʻi mai le pa'ū ma mafua ai manuʻa lona lua.
I se faapuupuuga, o moega a le falemaʻi o se ituaiga o moega tausi maʻi, ua mamanuina e faʻamama ai le avega ma le mamafa o le aufaigaluega tausi maʻi, fatuina se siosiomaga faʻalelei togafitiga, ma faʻaleleia atili ai le talitonuina o tagata maʻi i le olaga.

04


Taimi meli: Aukuso-29-2022