E fa'afefea ona fa'apipi'i le moega tausi ma'i?sui moega tausi fale

E fa'afefea ona fa'apipi'i le moega tausi ma'i?
laasaga faʻapipiʻi
1. E lua ta'avale ma taofi.Fa'apipi'i ta'avale e lua fa'atasi ai ma taofi i pu fa'a sikulila i vae o le fa'avaa moega fa'ata'oto;ona faʻapipiʻi lea o isi lua o totoe i luga o isi vae e lua.i totonu o le pu sikuila.
2. Fa'apipi'iina o le pito i tua o le moega: Fa'afeso'ota'i le pito i tua o le moega ma le fa'avaa o le moega i le pine pito i tua, ona loka lea o le pine i se pine cotter.
3. Faʻapipiʻiina o le ulu o le moega: Faʻaofi le ulu o le moega i totonu o pu i itu uma e lua o le moega pito i tua, ma faʻamau faʻamau faʻamau i itu uma e lua.
4. Fa'apipi'iina o le pito i tua o le kesi: tulei i luga le pito i tua o le moega i luga o le 90-tikeri, fa'avili le pito o le pito i tua o le kesi ma le fa'amau i totonu o le nofoa lagolago o le kesi i le pito i lalo o le moega pito i tua. luga, ona tuutuu ifo lea o le puna kesi i le nofoa lagolago.
5. Faʻapipiʻiina o le puna kesi itu: O le faʻapipiʻiina o le puna kesi itu e tutusa ma le faʻapipiʻiina o le puna kesi i tua.Na'o le si'isi'i mama le pito i luga o le moega, ma oomi le pine fa'atusa U i le pito i lalo o le nofoa lagolago o le puna kesi itu ma le tino moega.E feso'ota'i le 'au, ma loka le pine i se pine cotter.Ona oomi lea o le faamau e pulea le itu e tuu ai le pito i luga o le moega i se tulaga faalava.
6. Fa'apipi'iina o le pito i luga ole moega vae: muamua liliu le pito i luga ole moega vae, fa'afeso'ota'i le pu ma le nofoa lagolago i luga o le pu ma se pine pine, ma loka i se pine vaelua.Ona liliu lea o fao i itu uma e lua o le faagaau o le pu, faaoga le pu i itu uma e lua o le faagaau o le pu ma fao i luga o le puipui, ma faʻamau faʻamau faʻamau i se faʻamau.Su'e le pu fa'afeso'ota'i i le va o le moega vae ma le pito i luga o le moega o le ogavae ma filo i le pine fa'avaa, ona loka lea i le pine fa'amau.
7. Fa'apipi'iina o pa puipui vae: Fa'amau fa'amaufa'ailoga vae e lua i totonu o pu fa'apipi'i i luga o le fogāvae, ona fa'ae'e lea o fa'amau ma fa'amau.
8. Fa'apipi'iina o fusipa'u: Aveese le fusipa'u, pasi le aluga o le moega ulu, ma ui atu i pu fa'atapula'a e lua i tua o le moega ulu.
Fa'aeteetega
1. Pe a manaʻomia le agavaʻa ma le taumatau rollover galuega, e tatau ona i luga o le moega i se tulaga faalava.E fa'apena fo'i, pe a si'itia ma fa'alalo le pito i tua o le moega, e tatau ona tu'u i lalo le pito i luga o le moega i se tulaga faalava.
2. Pe a nofonofo e aveese le nofoa, le nofoa faataavalevale poʻo le fufuluina o vae, e manaʻomia ona sii i luga le pito i tua o le moega.Fa'amolemole fa'alogo lelei e si'i luga le moega o le ogavae i se maualuga talafeagai a'o le'i faia lena mea ina ia taofia ai le ma'i mai le se'e i lalo.
3. Aua le tietie taavale i luga o auala gaoa pe paka i luga o malifa.
4. Fa'aopoopo sina suau'u lubricating la'ititi ile nati fa'alila ma pine pine i tausaga ta'itasi.
5. Fa'amolemole siaki fa'asolosolo pine, fa'a sikula, ma fa'alava puipui e taofia ai le matala ma pa'u ese.
6. E matua faasaina le tulei pe toso le kesi puna.
7. Mo vaega felauaiga e pei o le sikulima ta'ita'i, fa'amolemole aua le fa'agaioi ma le malosi.Afai ei ai se faaletonu, faʻamolemole faʻaaoga pe a uma le asiasiga.
8. Pe a sii i luga le vae moega ma tuu i lalo, faamolemole sii lemu le vae moega i luga, ona sii lea o le au e pulea e puipuia ai le au mai le gau.
9. E matuā sā lava ona nofo i pito uma e lua o le moega.
10. Fa'amolemole fa'aaoga fusipa'u ma fa'asā tamaiti ona fa'agaioi.I le tulaga lautele, o le taimi faʻamaonia o le moega tausi maʻi e tasi le tausaga (kesi puna ma casters e faʻamaonia mo le afa tausaga).

sui moega tausi fale

ZC03E


Taimi meli: Me-18-2022